Till alla medlemmar!

Till alla medlemmar i Textilhistoriska gruppen!

Vid den här tiden på året brukar jag skicka ut inbjudan till Julcafé och en stunds samvaro med lite prat om året som gått. Det är hur tråkigt som helst att konstatera att så blir det ju inte! Att inte någon gång på hela året få tillfälle att träffa er alla som är vår förening känns som en stor förlust. Min förhoppning är att det lättat lite till våren så vi åtminstone kan hitta på något trevligt utomhus. Hittills har det varit för riskabelt för oss alla som är lite till åren. Jag hoppas innerligt att alla har lyckats hålla sig friska och trots allt haft en meningsfull tillvaro!

Innan vi stängde ner alla aktiviteter fick vi fin reklam genom lokalpressen och tidningen Se hit med en artikel om vår verksamhet i Stadsvakten. I januari var jag inbjuden till Automobilsällskapet och föreläste om våra textilindustrier/ med miljöaspekter på textiltillverkning och vi hade en väldigt bra kväll. Den 5 mars hade vi till all lycka ett trevligt årsmöte med intressant föreläsning om H&M. Det var i sista minuten! Den 9 mars åkte jag till en förening i Vagnhärad och träffade en intresserad grupp med samma tema ungefär. Sedan tog allt slut!

Vi hade en hel del möjliga aktiviteter på gång men skrinlade alltsammans. Det bygger på social samvaro att genomföra våra aktiviteter och det kommer att dröja innan det är möjligt igen. Att besöka Stadsvaktens utställningar som vanligt lördag-söndag är inte heller möjligt just nu. Planerad start i början av året återkommer jag till.

Till dess önskar jag er alla en skön advent och, om vi inte hörs innan, en fin december med jul och ett bra nytt år!

Nyköping den 24 november 2020

Birgit Eriksson

Ordförande Textilhistoriska gruppen i Nyköping

Aktuellt

Brev till medlemmarna
Läs mer...God Jul från Textilhistoriska gruppen
Läs mer...Till alla medlemmar!
Läs mer...Resurs - inte avfall
Läs mer...Nyköpings textila industrihistoria
Läs mer...